Θα πάει καλύτερα... Θέλει υπομονή!


 Του Στέφανου Μίντζα

Ο Άρης δεν έκανε το ιδανικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΟΦΗ, αφήνοντας μια πικρή γεύση στους οπαδούς του. 

Οι χιλιάδες οπαδοί που βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης είδαν την ομάδα τους να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, να έχει την κυριαρχία αλλα και σχεδόν 20 τελικές αλλά να μην μπορεί να βρει δίχτυα.  Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα και οι βαθμοί και έτσι ο Άρης κόλλησε στο 0-0.

Η ομάδα του Ακη Μάντζιου αν και είχε την υπέροχη δεν μπόρεσε να σπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του ΟΦΗ, καθώς το σύνολο του Νιοπλια αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο.

Σίγουρα ο Αρης δικαιούται να "φωνάζει" και για την διαιτησία η οποία σε δύο στιγμές του στέρησε το πέναλτι και το ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ αλλά και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, εκτός όμως από την ατυχία και οι ποδοσφαιριστές του δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα όταν τους δόθηκε η ευκαιρία. 

 Βέβαια πάρα το "αρνητικό" αποτέλεσμα ο Άκης Μαντζιος και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να στραφούν ήδη στον αγώνα με τον Ιωνικό στην Νεάπολη την ερχόμενη Παρασκευή, όπου η νίκη αν και νωρίς ακόμη πρέπει να είναι μονόδρομος.

Το ροστερ υπάρχει, θέλει χρόνο για να δέσει, όμως ο Άρης και τους βαθμούς ενώ αναμένει ακόμη και τις εξελίξεις για την υπόθεση των - 6.

Σχόλια