Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν


Ώρα μηδέν για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ο εκπρόσωπος της FIFA Χέρμπετ Χούμπελ πρότεινε τον αποκλεισμό της χώρας μας από τις διεθνείς διοργανώσεις. Κάτι τέτοιο θα είναι πανωλεθρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο αφού το πρωτάθλημα θα υποβαθμιστεί και οι ξένοι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, μιας και η ΕΠΟ δεν θα αναγνωρίζεται. Έτσι ο Ούγκο Σόουζα θα μείνει απευθείας ελεύθερος.


Ο εκπρόσωπος  της FIFA, επηρεασμένος από τα γεγονότα στους αγώνες ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, από τις συνεχείς διαμαρτυρίες κυρίως του Ολυμπιακού για τη διαιτησία, από την καθυστέρηση στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων και βέβαια από την απόφαση του κ. Βασιλειάδη για τη διακοπή του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου πρότεινε το GREXIT για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το καράβι του ελληνικού ποδοσφαίρου βουλιάζει και θα πνιγούν όλοι είτε φταίνε είτε όχι. Τώρα, δεν χωράνε επιχειρήματα του στυλ «εσύ φταις, να πληρώσεις». Η FIFA κοιτάζει τη μεγάλη εικόνα, την γενικότερη κατάσταση και επιβάλει ποδοσφαιρική απομόνωση επ’ αόριστον. Επομένως, αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. Επιτέλους, όλοι όσοι έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια τους, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το Grexit θα έχει ολέθριες συνέπειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που θα υποστεί μια τεράστια ταπείνωση. Χαρακτηριστικά όλες οι εθνικές ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, οι ΠΑΕ θα χάσουν οικονομικά έσοδα αλλά το σημαντικότερο είναι πως κανένας ξένος ποδοσφαιριστής δεν θα θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστές όπως ο Ούγκο Σόουζα, η ψυχή δηλαδή του φετινού Άρη δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. 


Σχόλια