Η ψυχή του Άρη


Ο Ούγκο Σοουζα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ήθελε ο κάθε προπονητής στην ομάδα του. Όχι μόνο για τις αγωνιστικές ικανότητες του αλλα και για το πάθος που έχει σε κάθε αγώνα.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είναι βαρόμετρο για το φετινό Άρη, αφού βοηθάει τόσο σε άμυνα όσο και σε επιθεση. Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος αμυντικός έχει σημειώσει φέτος σημαντικά γκολ προσφέροντας πολύτιμες λύσεις και δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που τον είδαμε μέσα στην αντίπαλη άμυνα να κερδίζει τις εναέριες μονομαχίες.




Επίσης στον αγώνα με τα Τρίκαλα ο Σοουζα κατέβαζε ορθολογικά τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, δίνοντας σωστές και κάθετες πάσες, προς τους επιθετικούς. Μην ξεχνάμε πως σύμφωνα με τον Γιάννη Τοπαλιδη , στενό συνεργάτη του Ότο Ρεχάγκελ, ο Σοουζα αγωνίζεται με την ίδια άνεση και ως αμυντικό χαφ. 



Στην άμυνα οι ικανότητες του είναι αναμφισβήτητες, καθώς μαζί με τον Δεληζηση αποτελούν τους πυλώνες της άμυντικης λειτουργίας προσφέροντας σιγουριά στον τερματοφύλακα.

Με δύο λόγια ο Σοουζα είναι η ψυχή του φετινού ΑΡΗ, γεγονός που φαίνεται και από τον τρόπο που πανηγυρίζει,  τόσο με τους συμπαίκτες του όσο και με τον κόσμο της ομάδος.

Όπως λοιπόν η ψυχή είναι η κινητήριος δύναμη του σώματος έτσι και για τον φετινό Άρη ο Ούγκο Σοουζα είναι η κινητήριος δύναμη της ομάδος. Είναι ο ποδοσφαιριστής που με το πάθος και την αυταπάρνηση του θα εμψυχώσει όλους τους συμπαίκτες του.




Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου