Με πίστη για το διπλό


Όλα έτοιμα για τη μάχη της Κρήτης. Η ομάδα σε λίγη ώρα αντιμετωπίζει τον Κισσαμικο με τη νίκη να φαντάζει μονόδρομος προκειμένου ο Άρης να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Άλεξ Αναγνωστόπουλος.  Στην άμυνα οι Ούγκο Σοουζα μαζί με τους Δεληζηση , Μπουρμπο και Τζανακακη. Μπροστά τους θα έχουν τους Παυλίδη και Ιντζογλου. Σε ρόλο οργανωτή θα βρεθεί ο Βαγγέλης Πλατελλας, θέση που ταιριάζει απόλυτα στον 29χρονο επιθετικό. Στην επίθεση θα είναι οι Κάσος  Ντουνης ενώ στην κορυφή θα είναι το φετινό πολυβόλο του Άρη, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ο Κισσαμικος άλλωστε είναι μια γρήγορη και καλή ομάδα. Γι'αυτό ο Ούγκο Σοουζα μαζί με το Δεληζηση θα κληθούν να καλύψουν και το κενό του Μουμιν που βοηθάει πολύ στην αμυντική λειτουργία της ομάδος.

Όμως τοσο Ούγκο Σοουζα οσο και ο αρχηγος Δεληζησης μπορουν να βοηθησουν τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Κερδίζοντας και όλες τις εναέριες μονομαχίες.

Τέλος η ομάδα μας διαθέτει ποιότητα αλλά και φυσική κατάσταση, ενώ ο Δημήτρης Σπανός έχει στο πάγκο του παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.


Σχόλια