Γκολ ,Θέαμα και συγκίνηση

Ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα στον Παναιγιαλειο και έκανε ένα ακόμη βήμα επιστροφής στην Α Εθνική. Προσφέροντας στους οπαδούς του γκολ , Θέαμα αλλά και συγκίνηση για τον άτυχο Δημήτρη Ανακογλου.

Με την παρουσία 12χιλ κόσμου οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού ήταν αυτοί που έπρεπε κυρίως κατά τη διάρκεια του Β ημιχρόνου και φιλοδορησαν τον προκλητικό προπονητή του Παναιγιαλειου με 5 γκολ.

Την αρχή έκανε ο Πλατελλας που άνοιξε το σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Αφιερωνοντας το τέρμα του αλλά και τη νίκη της ομάδος στον άτυχο Δημήτρη Ανακογλου .
Στη συνέχεια κόντρα στη ροή του αγώνα,με τη λήξη του ημιχρόνου ο Παναιγιαλειος ισοφάρισε όμως στο Β ημίχρονο ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα μας. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδος πέτυχε και 2ο γκολ, ενώ το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν και οι Κεναν Μπάργκαν με τον Πέτρο Κανακουδη .
Επόμενος αντίπαλος είναι πλέον ο Απόλλων Καλαμαριάς. 

Σχόλια

  1. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΑΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου