Γκολ προσφοράς


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο φιλικός αγώνας που έγινε στο δημοτικό στάδιο Σκύδρας. Όπως σας είχαμε ενημερώσει τον Άρη εκπροσωπούσαν οι Μπάμπης Παυλίδης και Στέλιος Μαραγκός.

Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης τιμήθηκε ο αρχηγός του Άρη και ο Ευθύμης Κουλουρης από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν λόγο και για το επικείμενο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης καθώς σε λίγο καιρό θα βρεθούν αντίπαλοι.

Από την πλευρά του ο Μπάμπης Παυλίδης ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την βράβευση προς το πρόσωπό του και απευθυνόμενος προς τον Ευθύμη Κουλούρη είπε πως ανυπομονεί να παίξει με τον ΠΑΟΚ στο γηπεδο της Τουμπας ώστε να κάνει ο Άρης ένα ακόμη διπλό. Μάλιστα τόνισε ότι ο Άρης επιστρέφει για να αλλάξει τις ισορροπίες στην ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη.


Αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος,  το πιο ωραίο γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε ο μικρός αδερφός του Μπάμπη, Χρήστος Παυλίδης. Ο Χρήστος άλλωστε αγωνίζονταν με τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Στέλιος Μαραγκός που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών. Ο αμυντικός του Άρη αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, δείχνοντας έμπρακτα την προσφορά του αλλά και τη βοήθεια του, προς τους μαθητές της Σκύδρας.

Σχόλια