Αρχηγού παρόντος έγινε το καθοριστικό βήμα επιστροφής


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό Γιώργο Δεληζηση, ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει της αξιομαχης Δόξας Δράμας. Πραγματοποιώντας ένα καθοριστικό βήμα που σφραγίζει την άνοδο.

Μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι 15000 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης νίκησε τη Δόξα Δράμας, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την επιστροφη στη φυσική του θεση, αφού αύξησε τη διαφορά από την 3η θέση στους 13 βαθμούς. 

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του Α ημιχρόνου. Η ομάδα ευτύχησε να πετύχει ένα γρήγορα γκολ με τον αρχηγό Δεληζηση, που σκόραρε με κεφαλιά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. 
Είναι χαρακτηριστικό του φετινού Άρη ότι ο Δεληζησης μαζί με τον Ούγκο Σοουζα δεσπόζουν στην αμυντική γραμμή αλλά δίνουν και πολύτιμες λύσεις στην επίθεση, επιδεικνύοντας μάλιστα ιδιαίτερη αυταπάρνηση αλλά και πάθος σε κάθε αγώνα της ομάδος.

Μάλιστα ο Άρης θα μπορούσε να διευρύνει και άλλο το σκορ αν ήταν λίγο πιο τυχερός στις φάσεις που ακολοθησαν με τους Διαμαντοπουλο, Ντουνη και Πλατελλα.

Σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης η ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα καθώς ο Μπρανισλαβ Νικιτς παρόλο που προέρχονταν από μεγάλο  διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, είχε ρυθμό και βοήθησε στην αμυντική λειτουργία, μαζί με τον Λευτέρη Ιντζογλου. Κερδίζοντας τις μονομαχίες στη μεσαία γραμμή.

Στο Β ημίχρονο ο Δημήτρης Σπανός πραγματοποίησε αλλαγές για να φρεσκαρει την ομάδα του. Ενδεικτικα πέρασε τους Χαντι, Κάσο και Μπαργκαν, οι οποίοι έδωσαν νέα ώθηση στην επίθεση κυρίως με ατομικές ενέργειες και με κάποια σουτ που επιχείρησαν έξω από τη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου.

Πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των κίτρινων στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΌΦΗ, όπου ο Άρης θα αγωνιστεί χωρίς άγχος σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή του για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Σχόλια