"Άτυχοι" και "αδικημένοι"

Ο ΑΡΗΣ αδιαμφισβήτητα είχε φέτος ένα πλούσιο και ποιοτικό ροστερ. Στο ποδόσφαιρο όμως παίζουν μόνο 11!
Επίσης είναι φυσικό στις μεγάλες ομάδες σαν τον Άρη κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορεί είτε να αισθάνονται αδικημένοι είτε να ήταν άτυχοι, καθώς στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ο παράγοντας ατυχία.

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τους 5 άτυχους της φετινής σεζόν:

Μπρανισλαβ Νικιτς 

Ένας μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς είναι ο Μπρανισλαβ Νικιτς. Ο Βοσνιος μέσος αν και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των φιλικών ήταν εκ των κορυφαίων, είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Έτσι έμεινε εκτός βασικής 11αδας στην αρχή της σεζόν με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να καθιερωθεί στα βασικά πλάνα του Δημήτρη Σπανού. Προς το τέλος του πρωταθλήματος όμως ο προπονητής των κίτρινων τον εμπιστεύτηκε και ο Βοσνιος μέσος άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του.


Στέλιος Μαραγκός 

Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα τόσο της football league αλλά και της Super league θα ήταν βασικός. Στον Άρη όμως είχε μπροστά του ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο με συνέπεια να μην μπορέσει να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο ίδιος βέβαια, γνωστός για τα κιτρινομαυρα του αισθήματα και βάζοντας πάντα πάνω το συλλογικό συμφέρον δεν γκρίνιαξε ποτέ. Μάλιστα ήταν πάντα ετοιμοπολεμος και οπότε έπαιξε ήταν από τους καλύτερους και χωρίς λάθη. (Αν εξαιρέσουμε το λάθος που έκανε στο κύπελλο με τον ΠΑΣ)



Νίκος Τσούμανης 

Ο αριστερός μπακ των κίτρινων αν και έχει εμπειρία από την Α Εθνική τόσο με τον Άρη όσο και με άλλες ομάδες δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Σπανού. Ο τεχνικός των κίτρινων ακόμη και όταν ο Βαλεριανος ήταν απών προτιμούσε να καλύψει το κενό του με έναν εκ των Μπουρμπο η Τζανακακη. Στα τελευταία παιχνίδια ο Τσούμανης βρήκε χρόνο συμμετοχής και έδειξε καλά στοιχεία. Είναι σίγουρο πως μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο.


Αριστείδης Λωττας 

Ο Λωττας αποκτήθηκε μετά από μια καλή χρονιά με την ομάδα της Σπάρτης
 Αν και η ομάδα υστερουσαι στο δημιουργικό κομμάτι ο Γιαννιώτης μέσος δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής παρόλο που διέθετε πολύ καλή τεχνική κατάρτιση κάτι που φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα με την Καρδίτσα. Μπορούμε να τον θεωρήσουμε ως "αδικημένο" διότι πλήρωσε την κακη εμφάνιση του στον εντός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη.  Βέβαια σε εκείνο το παιχνίδι ήταν όλη η ομάδα σε κακη ημερα. Από εκείνον τον αγώνα και μετά ο Δημήτρης Σπανός έδειξε να μην τον υπολογίζει.

Δημήτρης Κλιγγοπουλος 

Αφήσαμε για τελευταίο τον νεαρό αμυντικό Δημήτρη Κλιγγοπουλο. Κάθε ομάδα πρέπει να φροντίζει για το μέλλον της δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νέους παίκτες.
Όπως παραδέχθηκε και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Σπανός, ο νεαρός αμυντικός των κίτρινων έχει πολύ καλά στοιχεία και μπορεί να βελτιωθεί. Ωστόσο λόγω της πίεσης που είχε η ομάδα για την επίτευξη της ανόδου , ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είχε μόλις μια επίσημη συμμετοχή και αυτή στον τελευταίο αγώνα.

Σχόλια