Αλλαγή στάσης στο θέμα Ερερα


Λάβαμε την ακόλουθη επιστολή από αναγνώστη μας και τη δημοσιεύουμε.

Αγαπητητοι συνοπαδοι 
Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στη φυσική του θέση και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα προπονητής της ομάδος μας θα είναι ο ισπανός Πάκο Ερερα.
Ο πρόεδρος της ομάδος φέρνει στην τεχνική ηγεσία έναν προπονητή με μεγάλη εμπειρία που είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου. Στις ομάδες που καθοδήγησε έπαιζε 4-3-3,σύστημα που αναμένεται να παίξει και στον Άρη...
Ωστόσο με  τη δημοσίευση του ονόματος του Ερερα, πολλοί συνοπαδοι μας έσπευσαν να τον απαξιώσουν και να τον κρίνουν αρνητικά λόγω της ηλικίας του (64 χρόνων). Βέβαια ο κόουτς Ερερα ήταν  αυτός που επέλεξε τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην Εσπανιολ  όταν ο ίδιος ήταν τεχνικός διευθυντής. Ο Κόουτς Ερερα είναι αυτός που έχει καθίσει σε παραπάνω από 600 ματς σε πάγκους ισπανικών ομάδων .  Ο Κόουτς Ερερα είναι αυτός που ήταν βοηθός του Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ.
Τις τελευταίες μέρες και μετά τα θετικά σχόλια των Χαβιτο, Αγκανθο, Παπαδόπουλου,Ερναντεθ και άλλων οι περισσότεροι οπαδοί άλλαξαν γνώμη για τον Ισπανό προπονητή.
Ο Κόουτς Ερερα είναι όπως όλοι λένε μια ιδανική επιλογή για τον πάγκο της ομάδος μας στη super league.
Αναφορικά τώρα με τον κόουτς Σπανό, θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του και να του ευχηθώ καλή τύχη στην καριέρα του , όπως και στον κύριο Μυροφοριδη.
Με φιλικού χαιρετισμούς 
Π.Χ

Σχόλια