Γιώργος Σιμψερης::"΄Όνειρο μου να φορέσω τη φανέλα του Άρη, ευλογία ο Κούπερ"


O πρώην τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Σιμψέρης με αφορμή την άνοδο της ομάδος στην Super league μιλάει στο Aris fan news, για την επιτυχία της ομάδος της καρδίας του, τον Κούπερ, τα πέτρινα χρόνια αλλά και για το τι πρέπει να προσέχει ο Άρης.


Γιώργο ξεκίνησες την ποδοσφαιρική σου καριέρα από τον Άρη... είσαι και οπαδός της ομάδος..πες μας πως ένιωσες όταν βρέθηκες αντίπαλος στα πέτρινα χρόνια.

Στον Αρη ανδρωθηκα ποδοσφαιρικά και θελω να ευχαριστήσω τους ανθρωπους που με επέλεξαν τον προπονητή τοτε κυριο Πασσιαλη τον Γενικο αρχηγό της ομάδας κυριο Στέφανο Γιωρη που ηταν η ψυχη της ομάδας, και τον προπονητή τερματοφυλάκων κυριο Νικο Παπαδόπουλο που με επέλεξε και πηρα τις καλύτερες βάσεις στην θεση του τερματοφύλακα. Μολις υπέγραψα πραγματικα ηταν η πιο ευτυχισμένη μερα της ζωης μου γιατι ημουν οπαδός της ομάδας, απο μικρο παιδι και να φορέσω την φανέλα της ομάδας ηταν ενα παιδικο όνειρο. Πρωτη φορα βρέθηκα αντίπαλος με τον Αρη οταν αγωνιζομουν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στην συνεχεια δευτερη φορα οταν ημουν στον Απολλων Καλαμαριάς. Τα συναισθήματα ηταν περίεργα δεν φανταζόμουν ποτε οτι θα βρεθώ αντίπαλος με τον Αρη κορυφαία στιγμη ηταν οταν βγήκα για ζέσταμα στο Δημοτικο σταδιο Γιαννιτσών και ειδα 4.000 Αρειανούς τοτε ανατρίχιασα.

Στα δύσκολα χρόνια του Άρη θέλησες να βοηθήσεις ανιδιοτελώς..τι έφταιξε και δεν ήρθες;

Φυσικά στα δύσκολα χρονιά του Αρη ήθελα να βοηθήσω πολλές φόρες βρέθηκα κοντά να γυρίσω άλλα κάποιοι παράγοντες δεν το επέτρεψαν. Δεν κρατάω κάκια σε κανέναν.


Σε ήθελε ο Κούπερ που τον είχες προπονητή και δεν σε ήθελαν οι παράγοντες. Πες μας για τον Κούπερ;

Πραγματικά ηταν μεγαλη τιμη και ευλογία να εχεις προπονητή τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ εναν προπονητή παγκόσμιας εμβέλειας. Μονο δεος και τυχερός μπορεί να νιωθω που τον έζησα στις προπονήσεις κ δέχτηκα τις οδηγιες του. Θελω να πω και ενα μεγάλο ευχαριστώ σ'αυτόν που μου έδωσε ευκαιρία μα βρεθώ στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας στον συνεργάτη του Εκτορ Κούπερ τον βραζιλιάνο γυμναστής τερματοφυλάκων Ριμπειρο Ντίαζ Ουελερσον. Έμαθα πολλά δίπλα του και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία.

Φέτος παρακολούθησες πολλούς αγώνες της ομάδος από κοντά.. Τι έχεις ξεχωρίσει;

Όντως παρακολούθησα ολους τους αγώνες τους πιο πολλούς απο κοντά, πραγματικά μια ομάδα με 20 παλικάρια τίμια που μάτωσαν την φανέλα του Αρη και κανανε το αυτονόητο να οδηγήσουν τον Αρη εκει που Ανήκει. Πραγματικά ο κύριός Μυροφοριδης έκανε άριστο σχεδιασμό για τις απαιτήσεις της κατηγορίας και είναι απολυτά πετυχημένος και ο κόσμος του Αρη το εκτιμαει. Ο κυριος Σπανός έκανε πολύ καλή δουλειά με σοβαρότητα και ταπεινότητα και αριστη τακτικη προσέγγιση των παιχνιδιών. Μεγαλο μερίδιο στην επιτυχια έχει ο γυμναστής της ομάδας Σωτήρης Βινος γιατι ειχε μια καλογυμνασμενη ομαδα που δεν σταματούσε να τρέχει.

Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης αγωνιστικά την επόμενη χρονιά στη Super league;

Ο Αρης γενικα οχι μονο την νεα χρονια, πρεπει μα αποφύγει τα λαθη του παρελθόντος. Πρεπει να χτισει μια ομαδα με υγιείς βάσεις να μην σπαταλήσει αλόγιστα χρηματα σε ανούσιες κ εμπορικές μεταγραφές να κάνει μεταγραφές ουσίας. Να πατήσει στα ποδια του ρίξει το βαρος, στις υποδομες και φυσικα να χτυπήσει τίτλους αυτο πρεσβεύει το DNA του και αυτο θέλει ο κόσμος του.

Σχόλια