Η πρόταση του Τάσου Ντοντου για τον Α.Σ


Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Τάσος Ντοντος, κάνει τη δική του πρόταση για την εύρυθμη λειτουργία του Α.Σ. αλλά και τη σύγκριση με τον ερασιτέχνη του Παναθηναϊκού 

Αναλυτικά το ποστ του Τάσου:
Διάβαζα σήμερα για τις εκλογές του ερασιτέχνη παο .
212 ήταν αυτοί που είχαν το δικαίωμα να ψηφίσουν ( για να μη λέτε ότι είμαστε μόνο εμείς ...λίγοι) 
Και ο συνδυασμός που κέρδισε ήταν αυτός του τρακη του Γιαννακόπουλου ( ιδιοκτήτης ΚΑΕ Παναθηναϊκός) ο οποίος πήρε τους 211.
Τον ρώτησαν λοιπόν τι θα κάνει , και η απάντηση ήταν άμεση :
ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΑΥΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΌΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΉΜΑΤΑ !
να λοιπόν πως ακόμα και για τον α.σ μπορούν κάποιοι να βρουν έναν επενδυτή και όχι να υπάρχει μόνιμα ή κατάσταση όπως την δική μας , με ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν ακόμα και το πιο βασικό " συστατικό" ... δηλαδή να έχουν ενεργοποιημένο τον ελεγκτικό μηχανισμό .
Είναι τελικά θέμα καθαρα τεχνογνωσίας ...πως θα προσεγγίσει κάποιος έναν τέτοιο άτομο , το πλάνο που θα του δείξει και τις δυνατότητες που εχει όλο αυτό το επιχείρημα.
Εδω φτάσαμε σε σημείο να φτάσει στο  μηδέν η ΚΑΕ ,το βόλεϊ... αγνοείται η τύχη του, στο ποδόσφαιρο πολλά ακούγονται και γράφονται ενώ ήδη έχει κάνει μια διαδρομή σε ποδοσφαιρικα υπόγεια της χώρας , και ο πρόεδρος του α.σ είναι απών από παντού...
Πραγματικά θα πρέπει να νιώσουν όλοι οι Αρειανοί ,ότι ο δυνατός α.σ είναι αυτό που θα δώσει κίνητρο για επιτυχίες σε τμήματα που παραδοσιακά έχουμε γράψει ξεχωριστή ιστορία.

Ειναι η μαμά του συλλόγου ...και εάν δεν είναι καλά οι γονείς σε μια οικογένεια τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα .

Σχόλια