Αποφασίζουν Καρυπιδης και Ερερα


Σήμερα και αύριο αναμένεται σε μεγάλο βαθμό να ξεκαθαρίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη, αφού οι Θόδωρος Καρυπιδης και Πάκο Ερερα αναμένεται να θέσουν επί τάπητος τις επόμενες κινήσεις της ομάδος.

Προτεραιότητα έχει η ξεκαθαρίσει του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Είναι γνωστό ότι από το υπάρχων ροστερ θα διατηρηθούν τουλάχιστον 9 παίκτες. Ποδοσφαιριστές όπως οι Καντιμοιρης, Μπουρμπος, Τζανακακης, Σοουζα , Ιντζογλου, Πασάς, Παυλίδης, Μαραγκός, Μπαργκαν και Πλατελλας μπορούν να θεωρούνται σίγουροι και για την επόμενη χρονιά ενώ ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Γιώργου Δεληζηση και του Δημήτρη Διαμαντόπουλου.

Από εκεί και πέρα θα συζητηθούν και οι μεταγραφικοι στόχοι με τον Γιάννη Γιαννιωτα να είναι ψηλά στη λίστα του Άρη.  Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ερερα έφερε μαζί του και λίστα με Ισπανούς και Λατίνους ποδοσφαιριστές που σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη. Στόχος του Ισπανου προπονητή είναι άλλωστε η δημιουργία μιας γρήγορης ομάδας που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο ενώ θα έχει και σταθερή άμυνα.

Σχόλια