Η χορηγία, η πρόταση και τα deal


Πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα η συνάντηση ανάμεσα στους Τομ Παπαδόπουλος και  Νικ Σακιεβιτς με τον Θόδωρο Καρυπιδη στη Νέα Υόρκη

Στη χθεσινή συνάντηση συμφωνήθηκε η επέκταση της χορηγίας από την εταιρία του Τομ Παπαδόπουλος για 2 ακόμη χρονιά, μάλιστα το ποσό της φετινής χορηγίας θα αγγίζει τις 500χιλ ευρώ συν 200 χιλ πριμ σε περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει την έξοδο της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα κατατέθηκε πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι δύο άντρες πρότειναν στον Θόδωρο Καρυπιδη την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ με αντάλλαγμα 4 εκ ευρώ, με τον ισχυρό άντρα των κίτρινων να αρνείται την πρόταση ως ασύμφορη καθώς δεν καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του.  

Βεβαια όσοι ασχολούνται με την αγορά και το εμπόριο γνωρίζουν καλά πως: "Όταν έχεις έναν υποψήφιο αγοραστή και εσύ δεν επιθυμείς να ξεπουλήσεις αφου εχεις προοπτικες κερδους τότε θα έχεις και αυξημένες απαιτήσεις αντίθετα οταν η εταιρια σου ειναι σε δυσκολη θεση μέριμνας να απεμπλακεις", οπότε ήταν λογικό ο Θόδωρος Καρυπιδης να απορρίψει την πρόταση, διότι ένας Άρης στην Α Εθνική θα έχει πολλά περισσότερα έσοδα και θα είναι κερδοφορος.

Αναμένεται να δούμε εάν οι υποψήφιοι αγοραστές επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση η αν προβούν σε κάποια συνέντευξη Τύπου ώστε να παρουσιάσουν την πρόταση τους.

Υ.Γ Για όσους έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τον Τομ Παπαδόπουλο ως "άφραγκο" πως είναι δυνατόν ένας άφραγκος να βάζει επί 2 χρόνια χορηγία σε μια ομάδα  χορηγίες και με ποσό που ενδέχεται να  αγγίζει τα 700χιλ ευρώ; 

Σχόλια