Δυνατός λυτης

Δυνατός λυτης των προβλημάτων αλλά και όλων των θεμάτων είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, αφού έλυσε και το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης εξυπηρετώντας στο μέγιστο τα συμφέροντα της ομάδος.

Προσωπική επιτυχία του Θεοδώρου Καρυπιδη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Άρη με τη Nova, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνά τα 2 εκ ευρώ.

Ο νεαρός επιχειρηματίας κατόρθωσε να εκτόξευση την πρόταση της συνδρομητικής τηλεόρασης, σε πόσο που ικανοποιεί την ΠΑΕ Άρης.

Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του Άρη στις αρχές Ιουνίου είχε απορρίψει πρόταση που ανέρχονταν στο 1 εκ ευρώ. Τότε δέχθηκε άδικη κριτική από τους γνωστούς ειδήμονες, ωστόσο για άλλη μια φορά ο Θόδωρος Καρυπιδης έλυσε την εξίσωση.
 Με τη διαπραγματευτική του δυνατότητα ανέβασε την αξία της ομάδος και ανάγκασε τη nova να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση.

Παράλληλα ο Θεόδωρος Καρυπιδης έδειξε πυγμή αλλά και πως δεν βασιζεται σε κανένα τηλεοπτικό συμβόλαιο. Παρόλο που δεν έχει στήριξη στο θέμα των διαρκείας,ο ιδιοκτήτης του Άρη επένδυσε ένα σεβαστό ποσό τόσο σε μετεγγραφές όσο και στις εγκαταστάσεις της ομάδος.

Σχόλια