Διαψεύδει τις "Κασσάνδρες"


Συνεχίζει να διαψεύδει τις Κασσάνδρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης αλλά και να κάνει περήφανους τους οπαδούς της ομάδος.

Από τη στιγμή που ο Θόδωρος Καρυπιδης ανέλαβε τον Άρη αμφισβητήθηκε από μια μεγάλη μερίδα οπαδών. Σε μεγάλο βαθμό η δυσπιστία προς το πρόσωπό του νεαρού επιχειρηματία ήταν δικαιολογημένη καθώς οί οπαδοί του Άρη είχαν απογοητευτεί από τις αποτυχίες των προηγούμενων διοικήσεων. 

Ο νεαρός επιχειρηματίας από την Ειρηνουπολη κατάφερε, έστω και με μια χρονιά καθυστέρηση, να υλοποίηση τις δεσμεύσεις του. 
Ό Άρης είναι πλέον στη Super league χωρίς χρέη, με ανακαινισμένο γήπεδο και προπονητικό κέντρο αλλά και με μια ανταγωνιστική ομάδα. Παράλληλα έχει στελεχωθει κατάλληλα σε όλες τις θέσεις.

Το έργο του Θόδωρου Καρυπιδη μόνο έυκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί αν δούμε τι συμβαίνει στον Ηρακλή, οι παράγοντες του οποίου δεν μπορούν να συγκεντρώσουν 300χιλ για να συστήσουν νέα ΠΑΈ.

Ο Θόδωρος Καρυπιδης διέψευσε στην πράξη τις "Μαρουπες" αλλά και τα μέσα που τον πολεμουσαν, αφού και νέα ΠΑΕ δημιούργησε και την ομάδα ανέβασε στην Α.
Φέτος οι "Κασσάνδρες" μας έλεγαν ότι ο μεγαλομέτοχος του Άρη δεν έχει χρήματα, η ομάδα δεν θα πάρει άδεια, δεν μπορεί να κλείσει προπονητικό κέντρο, δεν έκανε μεταγραφές 
αλλά και πως θα σκάσουν προσφύγες. 
Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω και  "γνωρίζοντας"  τα οικονομικά του προέδρου έλεγαν πως περιμένει το τηλεοπτικό συμβόλαιο για να κινηθεί.
Η πραγματικότητα τους διέψευσε.  

Η τελευταία διάψευση ήρθε χθες. 
Ενώ λοιπόν μας έλεγαν ότι ο Άρης περιμένει το φιλικό με την ΑΕΚ για να βρει οικονομική ρευστότητα. Ο Θόδωρος Καρυπιδης κινούμενος από ανθρωπιστικά ιδεώδη αλλά και από αλτρουισμό ανακοίνωσε ότι ο Άρης θα διαθέσει όλα τα έσοδα του φιλικού στους πληγέντες της Ανατολικής Αττικής.
Γεμίζοντας με περηφάνεια τους οπαδούς του Άρη και στέλνοντας μήνυμα προς όλους ότι ο Άρης είναι εδώ.

ΥΓ η ανάλογη πράξη του Ιβάν Σαββίδη διαφημίστηκε ενώ του Θόδωρου Καρυπιδη αποσιωπήθηκε.
Τυχαίο;; ...Δεν νομίζω.

Υ.Γ2 Τελικά η ομάδα που δεν είχε εμφιαλωμένο στη Νάουσα θα πάει στην Ολλανδία;; Ποιος θα τα πληρώσει 





Σχόλια

  1. Μολις ειδα τις //αθλητικες ειδησεις/ σε καναλι ευρειας τηλεθεασης(Star) απογευμα Τεταρτης ,με αηδια για μια φορα ακομη διαπιστωσα την μονοπλευρη και κατευθυνομενη //ενημερωση//οπως δηλαδη τη φανταζονται οι πριμοδοτουμενοι καναλαρχες:η δωρεα του παοκ προς τους πυροπαθεις διατυμπανιστηκε χωρις να γινεικανενας λογος για την αναβολη του φιλικου του Αρη με την αεκ με συγχρονη δεσμευση των εισπραξεων υπερ των πυροπαθων οταν ορισθει εκ νεου μετα το εθνικο πενθος.Βλεπετε γηπεδουχος ηταν ο Αρης που ενοχλει παντα την καθεστηκυια νομενκλατουρα του ελληνικου υποποδοσφαιρου.Οτι και να κανετε δεν θα μπορεσετε να πεισετε ποτε τους σκεπτομενους φιλαθλους οτι ενημερωνετε χωρις αντιτιμο και ανταποδωση ,να σας χαιρονται τα φυτα που σας πιστευουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου