Αναμονή για ΜακΓκι.



Τέλος Ιουλίου και οι ενέργειες της ΚΑΕ Άρης να συμπληρώσει το ρόστερ κορυφώνονται, στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού και με δεδομένους τους περιορισμούς που υπάρχουν διακαής πόθος τους Αγγέλου  ήταν και είναι ο Γκάρι ΜακΓκί. Ο 30χρονος Αμερικανός παραμένει ελεύθερος  και πλέον δείχνει οτι ρίχνει νερό στο κρασί του στις συζητήσεις με τους διοικούντες του Άρη, είναι πολύ πιθανό μέχρι αύριο να υπάρξει happy end και ο παίχτης να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, ο  Άρης έχει προτείνει διετές συμβόλαιο στον Αμερικανό και πλέον περιμένει την τελική του απάντηση.

Στο μέτωπο Μποχωρίδης η υπόθεση παραμένει δύσκολη αλλά υπάρχει αισιοδοξία οτι ο παίχτης θα κάνει πίσω και θα παραμείνει στην ομάδα για έναν ακόμα χρόνο. 

Στην θέση 4 ο Άρης σκέφτεται την υπόθεση του Ραμόν Χάρις που αγωνίστηκε στον Κολοσσό την προηγούμενη σεζόν, παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις αν και γενικά οι διαθέσιμες λύσεις σε αυτήν την θέση είναι περιορισμένες. 

Από εκεί και πέρα ο Άρης θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του βάση του τι θα γίνει με τον Μποχωρίδη, αν ο Μποχωρίδης δεν παραμείνει ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση του Kάμερον Τζόουνς. 

Δύσκολες περιπτώσεις αλλά όχι απίθανες είναι αυτές του Ζήση Σαρικόπουλου και του Μιχάλη Λούντζη , ο Σαρικόπουλος έχει προτάσεις απο το εξωτερικό και τις οποίες εξετάζει, ο Λούντζης ανήκει στον Παναθηναϊκό όμως δεν υπολογίζεται και πιθανόν να αφεθεί ελεύθερος. 

Μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα έχει κλείσει το ρόστερ του Άρης της επόμενης χρονιάς. 

Σχόλια