Τα αποκαλυπτήρια του Άρη


Μια γεύση από τον νέο Άρη του Πάκο Ερερα  είχαμε σήμερα απέναντι στη Μπονσεχονφτν  στην Αμβέρσα. 


Στο πρώτο ημίχρονο οι κίτρινοι έπαιξαν παιχνίδι κατοχής απέναντι στην Βελγική ομάδα και ήταν κυρίαρχοι της αναμέτρησης δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Ντιγκινι, τον Γκαρσια αλλα και τον Θωμα Ναζλιδη. Ιδιαίτερα δραστήρια ήταν τα extreme των κίτρινων που απείλησαν αρκετές φορές την αντίπαλη ομάδα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημίχρονου ο Ισπανός προπονητής προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, περνώντας τους Κουεστα, Βελεθ, Μενεντεθ , Μπάσα, Μιλουνοβιτς, Παυλίδη και Διαμαντοπουλο.  Ενώ στο 60' λεπτό πέρασε τους Σταμπουλιδη, Μπακαγιανη και Μπακουτση. Αλλάζοντας την αρχική 11αδα κατά 10/11. Μιας και ο μόνος που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ήταν ο Τζανακακης.

Ο Άρης στο Β ημίχρονο έχασε τον ρυθμό του και τη συνοχή του αλλά συνέχισε να είναι δραστήριος, παίζοντας σκληρό παιχνίδι και πιέζοντας ψηλά. 

Ενδεικτικό είναι πως ο Πάκο Ερερα έδινε ιδιαίτερες οδηγίες στους Μπακουτση, Μπακαγιαννη και Σταμπουλιδη. Μάλιστα οι νεαροί παίκτες έδειξαν καλά στοιχεία.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης επήλθε και η κούραση στους ποδοσφαιριστές του Άρη. Με τη λευκή ισοπαλία να διατηρείται.

Η ομάδα του Άρη παρουσίασε δύο εικόνες. Σε  όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχη με την αριστερή πλευρά της (Βαλεριανο και Ματιγια) να συνεργάζονται πολύ όμορφα. Ενώ ξεχώρισαν οι Γκαρσία και Ναζλιδης. Αντίθετα στο Β ημίχρονο η ομάδα έχασε τη συνοχή της.

Μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας η νίκη κρίθηκε στα πέναλτι. Με τον Άρη να νικάει με 4-1. Με τους Παυλίδη,Μενεντεθ Μπάσα και Μιλουνοβιτς να πετυχαίνουν τα γκολ ενώ και ο Κουεστα απέκρουσε πεναλντι.






Σχόλια