Ο δικός μας αρχηγός


Ο Μπάμπης Παυλίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ταυτίσει την ποδοσφαιρική του πορεία με τον Άρη. 

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής φοράει τη φανέλα του Άρη εδώ και τρία χρόνια, ενώ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα τουλάχιστον και για τα επόμενα τρία χρόνια, μιας και ο αρχηγός των κίτρινων έχει υπογράψει κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι προπονητές που πέρασαν από την ομάδα τα τελευταία χρόνια εμπιστεύονται τον Μπάμπη Παυλίδη. 
Την άποψη των προκατόχων του συμμερίζεται και ο Πάκο Ερερα, που πρότεινε ο ίδιος στη διοίκηση την παραμονή του Παυλίδη. Ο έμπειρος ισπανός τεχνικός κατάλαβε από την πρώτη στιγμή την αγωνιστική αξία του Έλληνα μεσοεπιθετικου.

Ο Παυλίδης όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής που εκτός από καλά  αγωνιστικά χαρακτηριστικά, τεχνική κατάρτιση, γρήγορη πάσα και ευστοχία στη τελική φάση, δεν δημιουργεί ποτέ πρόβλημα στην ομάδα. 

Η ποιοτική διαφορά του Παυλίδη είναι το ήθος του και ο χαρακτήρας του.

Ο αρχηγός του Άρη ειναι ένας ποδοσφαιριστής που παρά τις δυσκολίες που πέρασε η ομάδα δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα αλλά και ούτε έκανε "κλικες" στα αποδυτήρια, όπως έκαναν άλλοι αρχηγοί στο πρόσφατο παρελθον. Ο Μπάμπης Παυλίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που βάζει πάντα το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό.

Με τη σεμνότητα και το ήθος του αλλά και την ποδοσφαιρική του αξία βρίσκεται δικαίως στην ομάδα αλλά και φέρει το περιβραχιονιο του αρχηγού.

Σχόλια