Το μεγαλείο του Super 3 και οι "Φαρισαίοι"


Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του Άρη για άλλη μια φορά έδειξε έμπρακτα το κοινωνικό του πρόσωπο αλλά και την αλληλεγγύη που τον διακρίνει.

Με ανακοίνωσή του κάλει τα μέλη του αλλά και τον κάθε απλό οπαδό του Άρη να βοηθήσει του πληγέντες της Ανατολικής Αττικής. Έχοντας ως μοναδικό κίνητρο την αλληλεγγύη.



Την ίδια ώρα διαφορά ΜΜΕ προβάλουν την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να δώσει τα έσοδα του αγώνα ΠΑΟΚ-βασιλεία στους πληγέντες.  Μια φαινομενικά αξιέπαινη κίνηση.

Βέβαια οφείλουμε να διακρίνουμε όλοι μας ως κριτικά σκεπτόμενοι άνθρωποι την διαφήμιση και τη δημιουργία image από την αλληλεγγύη. Άλλωστε και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης ως καλός χριστιανός θα γνωρίζει πως ο Χριστός δίδαξε: "να μην γνωρίζει η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου ", δηλαδή να μην διαφημίζουμε την προσφορά μας.

Η διαφορά είναι πως ο super 3 αποτελείται από βιοπαλεστες και ανθρώπους του μόχθου που θέλουν να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους με μοναδικό κίνητρο την αλληλεγγύη, σε αντίθεση με επιχειρηματίες που έχουν στόχο το image τους.

Σχόλια