Κούραση και συμπεράσματα


Δυο αγώνες σε λιγότερο από 24 ώρες έδωσε ο Άρης το τελευταίο 48ωρο με τον Πάκο Ερερα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Κοινή συνισταμένη των δύο αγώνων είναι το επιθετικογενες σύστημα που δοκίμασε ο Καταλανος προπονητής. Ο Ερερα παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 τόσο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ όσο και σε αυτή με τον Βόλο.

Τρεις παίκτες από το ροστερ του Άρη αγωνίστηκαν και στα δύο φιλικά. Ο λόγος για τους Μπάμπη Παυλίδη, Λευτέρη Ιντζογλου και Θωμά Ναζλιδη.

Συγκεκριμένα οι τρεις ποδοσφαιριστές πέρασαν ως αλλαγή στο 70ο λεπ το της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ ενώ  οι Παυλιδης και Ιντζογλου αγωνίστηκαν καθ' όλη τη διαρκεία του φιλικού με το Βολο.

Ο Πάκο Ερερα δοκίμασε τον Μπάμπη Παυλίδη τόσο σε ρόλο οργανωτή λόγω της τεχνικής κατάρτισης που έχει  όσο και ως αριστερό χαφ εξαιτίας της γρήγορης πάσας του 26χρονου ποδοσφαιριστή.  

Μάλιστα ο 64χρονος προπονητής δείχνει να εμπιστεύεται τους δύο ποδοσφαιριστές που τους θεωρεί αξιόπιστες λύσεις για την ομάδα. Ενδεικτικό είναι πως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί στο σύνολο των φιλικών που έδωσε ο Άρης.

Σχόλια