Αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Κλιγγοπουλου


Ο Δημήτρης Κλιγγοπουλος μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μιλάει στο Aris Fans news και μας αποκαλύπτει το παρασκήνιο της μεταγραφής του, την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΡΗ αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.




Δημήτρη φέτος ήσουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΑΡΗ, ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί;

Φετος στον Αρη τα πραγματα ηταν διαφορετικα απο περσυ. Η κατάσταση στην ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Ο Θόδωρος Καρυπιδης  έχει 
 αλλαξει πολλα πραγματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο θέμα της προετοιμασίας απο την πρωτη μερα ήμασταν όλοι αισιόδοξοι και με διαφορετική ψυχολογια.  Με τα παιδια π ηρθαν υπηρχε καλο κλίμα και πιστεύω πως με τις προσθήκες που έγιναν η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά.

Η εμπειρία σου από τον  Πάκο Ερερα;

Ο Πάκο Ερερα είναι ένας πολύ καλός προπονητής με ευρωπαϊκές παραστάσεις . Μάλιστα είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές του και δουλεύει με τα νέα παιδιά. Ξεραμε οτι καθε μερα, πρωι απογευμα θα ειχαμε μια μπαλα στα ποδια οτι και να καναμε . 




Για την μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό; 

Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία μέσω του Άρη να πάρω μεταγραφή σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα. Ειναι η πρωτη μου επαγγελαμτικη μεταγραφή και πηγα σε μια ιστορικη ομαδα της ελλαδος. Όταν έμαθα ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση μου χάρηκα.
 Θέλω να ευχαριστήσω ολους τους αντρθωπους που μου εδωσαν αυτην την ευκαιρια και ιδιαίτερα τον Θόδωρο Καρυπιδη .θελω να δικαίωσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που με πίστεψαν.

Για τη γνωριμία του με τον Μαρτιντς και το ποδοσφαιρκο του μέλλον:

Γνώρισα τον κόουτς Μαρτιντς και συνομίλησα μαζί του. Πρόκειται για έναν νέο προπονητή με φρέσκες ιδέες για το ποδόσφαιρο που θέλει να εμπιστεύεται νέα παιδιά. Εξαιτίας της πίεσης πρωταθλητισμού όμως  που έχει ο Ολυμπιακός μου εξήγησαν ότι θα χρειαστεί να πάω κάπου ως δανεικός ώστε να πάρω εμπειρίες. Αυτή την περίοδο εξετάζω κάποιες προτάσεις και σύντομα θα αποφασίσω σε ποια ομάδα θα αγωνιστώ.





Σχόλια