"Ομάδα που κερδίζει και τη διαιτησία"


Του Νικ Μουσκε..
<<Να κάνεις ομάδα να κερδίζει και την διαιτησία>> 

 Ο τίτλος του άρθρου είναι η άποψη που έχει μετά από μια ήττα σε συνάρτηση όμως με κακή διαιτησία , ο μέσος έλληνας οπαδός ο οποίος δεν έχει κλωτσήσει ποτέ του μπάλα ποδοσφαίρου.  Πολλές φορές θυμόμαστε τον Άρη να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες σε χιλιάδες παιχνίδια αλλά ταυτόχρονα η διαιτησία να είναι εχθρική, οι περισσότεροι οπαδοί (και όχι μόνο της ομάδας μας) λένε το κλασικό ας έβαζες εσύ τα γκολ και δεν σου φταίει ο διαιτητής. 
Αντίστοιχη περίπτωση είναι μια κακή εμφάνιση όπου δεν κάνεις ευκαιρία αλλά η διαιτησία για παράδειγμα δεν σου δίνει καθαρό πέναλτυ εκεί ακούμε το κλασικό  ναι αλλά δεν παίξαμε καλά. Ας το ξεκαθαρίσουμε!!
Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα της διαιτησίας και δεν πρέπει να συγχέεται. Ο διαιτητής οφείλει να σέβεται τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την μεγαλύτερη ομάδα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν γίνεται. 
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Θοδωρής Καρυπίδης σε συνεργασία με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο και τον πολύπειρο ισπανό ΄΄μαέστρο΄΄ Πακο Ερερα ναι έφτιαξε ομάδα να κερδίζει και την διαιτησία. 
Και επειδή το σάιτ μας μιλάει με ντοκουμέντα και όχι με αερολογίες στο πρώτο ματς με την λαμία στο 0-0 ακυρώνεται καθαρό γκόλ  του Χαμζά Γιουνές , στο δεύτερο μάτς με την αελ ο διαιτητής δεν δίνει επίσης καθαρό πέναλτυ στο 0-0 στον Μπρούνο Γκάμα και το 3 στα 3 ολοκληρώθηκε στο μάτς με τον λεβαδειακό όπου το πέναλτυ που δόθηκε στους βοιωτούς ήταν λες και βγήκε από παράσταση του Μάρκου Σεφερλή. 
Το καλοκαίρι πάρθηκε η απόφαση ότι στα ντέρμπι των μεγάλων ομάδων θα παίζουν ξένοι διαιτητές και επειδή θεωρούμε αυτονόητο ότι συμπεριλαμβανόμαστε και εμείς στις μεγάλες ομάδες ευελπιστούμε οι ξένοι διαιτητές να μας σεβαστούν περισσότερο από οτι οι έλληνες. 
Καλό είναι επίσης ομάδα, ΠΑΕ , κόσμος, δημοσιογράφοι να ξυπνήσουμε και να έχουμε το μυαλό μας στο θέμα της διαιτησίας καθώς σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα μας μπορεί να νίκησε αλλά αυτό δεν θα γίνεται συνέχεια.

Σχόλια