Περί ροτεισον και προπαγάνδας.


Του Νικ Μουσκε 

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για δεύτερη ομάδα  και μπερδεμένη ενδεκάδα του συμπολίτη (αλήθεια αυτοί δεν έλεγαν για δυο ισάξιες ενδεκάδες και απεριόριστο μπάτζετ;;) ας αναλύσουμε τις ενδεκάδες. 
Ο ΑΡΗΣ είχε τερματοφύλακα τον βασικό Κουέστα ενώ ο συμπολίτης αναγκαστικά χρησιμοποίησε τον Ρει λόγω της τιμωρίας(εδώ γελάμε) του Πασχαλάκη άρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. 
Η ομάδα μας είχε κεντρικό αμυντικό τον βασικότατο Βέλεθ και τον νεοφερμένο μάβραι που έχει 10 μέρες στην ομάδα και δεν έχει παίξει λεπτό ενώ αυτοί τον βασικότατο κρέσπο και τον χατσεραχαχα που έχει ήδη 3 συμμετοχές στο βασικό σχήμα αλλά θεωρείται ρεζέρβα, και οι δυο ξεκούρασαν τους βασικούς βαρέλα και δεληζήση(που ειναι και αρχηγός). 
Πάμε στα άκρα της άμυνας ο συμπολίτης κατέβηκε με κίτσιου και τόσκα που είναι ρεζέρβες και ξεκούρασε βιερίνια αλλά τον μάτος ΜΟΝΟ για 1 ημίχρονο ενώ ο πάκο ερέρα προφύλαξε τόσο τον βασικότατο βαλεριάνο και ξεκούρασε τον βιονικό μανώλη τζανακάκη και σε αντίθεση με τον ρουμάνο που έβαλε μάτος για ένα ημίχρονο δεν τον έβαλε καθόλου και κάλυψε τα μπακ με τον ούγκο που έγραψε την πρώτη του συμμετοχή φέτος σε μια διαφορετική γι αυτόν θέση και από αριστερά τον μενέντες που είχε μόλις μια συμμετοχή βασικός όπως και ο τόσκα, άρα τα ίδια στην άμυνα. 
Πάμε στον χώρο του κέντρου ο ρουμάνος κατέβηκε με σάκοφ(3 συμμετοχές βασικός) και με βέρνμπλουμ(που μας ζαλίσατε τόσο καιρό ότι έρχεται για βασικός) και σε πιο ελεύθερο ρόλο τον πέλκα που δεν έχει χάσει παιχνίδι μέχρι τώρα ξεκούρασε δηλαδή κάνιας και μαουρίσιο, ο πάκο ερέρα κατέβηκε με σιώπη που έπαιξε μέχρι τώρα 35 λεπτά τον κολάσο που έχει μόλις μια συμμετοχή βασικός και αυτή σαν αριστερό μπακ και τον ματίγια σε λίγο πιο ελεύθερο ρόλο που κ αυτός δεν έχει χάσει παιχνίδι όπως ο πέλκας στην θέση αυτή όμως παίζει ο ντιγκινί ο οποίος έμεινε στον πάγκο για ανάσες και ο αναντικατάστατος μπάσα με λίγα λογια οι ομάδες ξεκούρασαν απο 2 παίκτες. Στην θέση των εξτρέμ και οι 2 ομάδες χρησιμοποίησαν βασικούς ο συμπολίτης έπαιξε με τον καντουρί(8 συμμετοχές βασικός) και τον ζάμπα (5 συμμετοχές βασικός) για όποιον ξέρει απο την ομάδα του συμπολίτη ξέρει οτι σε αυτή την θέση όλοι είναι ισάξιοι και γίνεται μάχη για το ποιος θα παίξει εκτός τον καντουρί που έχει ένα προβάδισμα τα ματς μοιράζονται σε ουάρντα(τιμωρημένος), μπίσεσβαρ (έπαιξε στην θέση του καντουρί από ένα ημίχρονο) και λημνίο.Άρα ποιος είναι το δεύτερο; 
Ο Ζάμπα των δεκάδων εκατομμυριων και πρώτος ο Λημνιός του Ατρόμητου; 
Ο ΑΡΗΣ με τον Γκάμα και τον Ματέο καθώς ο Μαρτίνες ακόμη είναι ανέτοιμος και ο Βίτορ ακόμη δεν είναι έτοιμος για τέτοια μάτς. 
Στην θέση του φόρ οι δυο ομάδες ξεκουρασαν τους βασικούς καθώς ο ΑΡΗΣ έβαλε τον Γιουνές για 45 λεπτά και ο συμπολίτης τον Πρίγιοβιτς για 25. Οι αλλαγές των δυο ομάδων ήταν ο Ναζλίδης που και αυτός είχε παίξει μόνο για 30 λεπτά μέχρι τώρα κ πήρε ένα ημίχρονο ο μπάσα για ένα 25 λεπτο και ο Ντιγκινί για ελάχιστο χρόνο. Ο συμπολίτης έβαλε για ένα ημίχρονο τον βασικότατο Μάτος για 20 λεπτά τον βασικότατο Πρίγιοβιτς και ένα ημίχρονο τον ισάξιο με τον καντουρί Μπίσεσβαρ.
Αυτά γιατι σανό δεν τρώμε.

Υ.Γ ο Σιδηροπουλκς έκανε τη δουλειά του και έπνιξε το πεναλντι .

Σχόλια