Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΗΔΙΑ!!!



Ένα από τα συνηθέστερα φαινόμενα που ζούμε κάθε φορά που παίζει η αγαπημένη μας ομάδα εκτός έδρας, είναι η απαγόρεψη της οργανωμένης, αλλά και στο 90% των περιπτώσεων  της μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών-φιλάθλων του ΑΡΗ.Αυτό θα ισχύσει λοιπόν και στο κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα του ατρομήτου. 

Για μια ακόμα μια Κυριακή λοιπόν ο λαός του ΑΡΗ,θα νοιώσει στο πετσί του τον φασισμό της πολιτείας και το κόμπλεξ της αστυνομίας και του υφυπουργού α(θ)λητισμού Βαιλειάδη. Είναι ολοφάνερο πώς τους χαλάμε την εικόνα της "εξυγίανσης" (με μολότοφ, καμένες κλούβες των ματ και ντου σε κερκίδες επισήμων αντίπαλης ομάδας με το έτσι θέλω), και θέλουν τον ΑΡΗ έξω από το βρώμικο σύστημα τους.

Ένας λαός ο οποίος παραδίδει σε κάθε αγωνιστική μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς, την ώρα που άλλοι σπάνε τα πάντα στο πέρασμά τους και δημιουργούν συνεχώς επεισόδια όπου σταθούν και όπου βρεθούν.

Κύριοι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ λοιπόν κινηθείτε, απαιτήστε τα αυτονόητα και χτυπήστε το χέρι το τραπέζι ώστε η ομάδα να παίρνει ότι της αναλογεί.Δεν είναι δυνατόν σε έδρες οπού έχουν πάρει όλες οι υπόλοιπες ομάδες κερκίδα, ο λαός του ΑΡΗ κάθε εβδομάδα να ακούει για απαγορεύσεις.

Κύριοι του Ελληνικού α(θ)λητισμού, όσο δεν σέβεστε τον λαό του ΑΡΗ θα πρέπει να τον φοβάστε.Λοιπόν Αν δεν θέλετε να μιλάμε για αλλοίωση πρωταθλήματως, τηρήστε  το γράμμα του νόμου το ίδιο για όλες τις ομάδες.

Σχόλια