"Μαύρα σύννεφα" πάνω από το Χαριλάου


Μαύρα σύννεφα σκέπασαν τον ήλιο πάνω από το Κλεάνθης Βικελίδης. Η αρχική αισιοδοξία των πρώτων αγωνιστικών αντικαταστάθηκε από τον πεσιμοσμο, καθώς οι Έλληνες ως λαός και ειδικά οι φίλαθλοι είμαστε των άκρων.

Ο "δάσκαλος" Πάκο έγινε σύντομα "παππούς" που δεν είχε γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας και έτσι αντικαταστάθηκε από τον Σάββα Παντελιδη. Το ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των κίτρινων ήταν συναρπαστικό καθώς ο Άρης πήρε ένα παλικαρίσια διπλό με ανατροπή στην Κρήτη. Σε μια έδρα όπου έχασε ο Παναθηναϊκός αλλά και ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν αναλογη. Ισοπαλία σαν ήττα με τον Παναθηναϊκό των 10 παικτών στο Χαριλάου, συντριβή στον Ατρόμητο και νέα ντροπιαστικη εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Αγρινίου. Βέβαια στο ποδόσφαιρο παίζουν δύο και δεν μπορούν να νικανε και οι δύο!! Όμως οι παίκτες του Άρη κάνουν πολλά και επαναλαμβανόμενα λάθη αλλά και "κλωτσάνε" σημαντικές ευκαιρίες όπως τα χαμένα πεναλντι!!!

Πλέον οι ποδοσφαιριστές του Άρη καλούνται να επαναφέρουν άμεσα την ομάδα στα θετικά αποτελέσματα και να συναισθανθουν τους φιλάθλους που δίνουν δυναμικό παρόν αλλά και η διοίκηση από την πλευρά της να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα.!! 

Σχόλια