Ποδοσφαιρικές απορίες


Όλοι στη ζωή κρίνονται από το αποτέλεσμα, το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Βέβαια αν έμπαινε το πεναλντι θα είχαμε αλλά δεδομένα αλλά με υπιθετικούς λόγους αντίθετους του πραγματικού δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση. 

 Έτσι μετά την συντριβή του Άρη στο Περιστέρι δημιουργούνται κάποιες εύλογες απορίες.

Αρχικά είναι κοινά αποδεκτό ότι ο αρχηγός Δεληζησης είναι βράχος στην άμυνα και έχει χημεία με τους συμπαίκτες του, ωστόσο για έναν ανεξήγητο λόγο έμεινε εκτός και προτιμήθηκε ο Μαβραι που εκτός από το ακριβό του συμβόλαιο δεν έχει υποδείξει τίποτα άλλο προς το παρόν. Αν φερατε εναν παίκτη που δεν αποδίδει ανάλογα του συμβόλαιο του και δεν είναι καλύτερος από τον Δεληζηση αυτό είναι θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Επίσης ο Γιώργος Βαλεριανος σε κάθε αγώνα που παίζει δίνει το 110% των δυνάμεων του και κατά γενική ομολογία είναι καλύτερος αμυντικά από τον Μαρτινεθ όμως ούτε και αυτόν τον είδαμε στο Περιστέρι. Εσείς τουλάχιστον έχετε γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας σε αντίθεση με τον Ερερα!!

Στο χώρο του κέντρου, ο Άρης διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ο λόγος για τον Ματιγια που βγάζει φωτιές με τις πάσες του όμως και πάλι είδαμε τον Κολασο να ξεκινάει βασικός.

Για την επίθεση ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος για έναν ακόμη αγώνα έδειξε ότι αποτελεί το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση του Άρη. Ο επιθετικός με τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής (45 στο κύπελλο και 15 χθες) έχει πετύχει 3 γκολ, όμως είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα τον δούμε στους επόμενους αγώνες.

Άφησα για το τέλος το λάθος του Κουεστα στο 3ο γκολ του Ατρόμητου. Όπως είπε και ένας τερματοφύλακας, εκεί που πας η πέφτεις πάνω του να τον μαρκάρεις η δεν βγαίνεις τόσο μπροστά. 

Φαντάζομαι αν ήταν ο Αναγνωστόπουλος στη θέση του τι θα άκουγε το παλικάρι.

Εν κατακλείδι ο Άρης χθες πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση του και οφείλουν όλοι στο σύλλογο να βρουν λύσεις. Ειδικά αυτό με τα άστοχα πεναλντι έχει καταντήσει κακόγουστο αστείο.

Σχόλια