Έχει τον τρόπο..


Έχει τον τρόπο να ανατρέπει το κλίμα και να βρίσκει λύσεις εκεί που δεν το περιμένει κανένας, ο λόγος για τον Θόδωρο Καρυπιδη.

Ο Ισχυρός άντρας των κίτρινων είναι ένας αυτοδημιουργιτος αλλά και δαιμόνιος επιχειρηματίας που καταφέρνει και βρίσκει λύσεις εκεί που δεν το περιμένει κανενας.  

Και ενώ υπήρχε δυσαρέσκεια για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και το κλίμα που επικρατεί,  ο Θόδωρος Καρυπιδης ενίσχυσε την ομάδα με 4 παίκτες πρώτης γραμμής, αναμένεται μάλιστα να κάνει και άλλες κινήσεις δίνοντας νεα δυναμική. Ακομη δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι άπαντες πληρωμένοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι για το οποίο μας διαβεβαίωσε και ο ίδιος ο Καρυπιδης αλλά και όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ.

 Τελος το διαπραγματευτικό δαιμόνιο του νεαρού Μακεδονα επιχειρηματία φάνηκε και το καλοκαίρι τόσο στο θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου όσο και στη πώληση ενός νερού  ποδοσφαιριστή. Ο πανέξυπνος επιχειρηματίας κατάφερε να πουλήσει έναν παίκτη από τη Β ομάδα με μόλις μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, τον οποίο η ομάδα που τον αγόρασε και δαπάνησε ένα αξιόλογο πόσο και τον άφησε ελεύθερο λίγους μήνες αργότερα. Φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να κάνεις με άλλους νεαρούς αξιόλογους παίκτες που έχουμε στο ροστερ.

Έτσι πρέπει επιτελοτς να δείξουμε εμπιστοσύνη στον Θόδωρο Καρυπιδη καθώς δικαιώνεται απόλυτα.

Σχόλια