Ο Στέφανος Σπασιτς στο Aris Fan news

Ο Στέφανος Σπασιτς μας ανοίγει την καρδιά του και μας μιλάει για τον αγαπημένο του Άρη , τον Ντουσα Μπαγεβιτς, τα δύσκολα χρόνια του πολέμου στη Σερβία αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο Στέφανος ήρθε στην Ελλάδα από την Σερβία σε ηλικία 10 χρόνων. Στη χώρα του είχε ξεσπάσει ο εμφύλιος πόλεμος και οι εμπειρίες του συγκλονίζουν. Ο εμφύλιος πόλεμος είναι ότι χειρότερο. Δεν υπάρχει πιο φρικιαστικό γεγονός από τον πόλεμο. Εύχομαι να μην το ζήσει κανένας είπε χαρακτηριστικά.

Στη Χαλκιδική πέρασε τα σχολικά του χρόνια. Αποφοίτησε από το Λύκειο. Έτσι απέκτησε την ελληνική παιδεία και ξέρει να χειρίζεται άψογα την ελληνική γλώσσα αλλά και είναι γνώστης της ιστορίας. 

Στα 17 του χρόνια ήρθε στον Άρη. Στην ομάδα που έμελε να χαραχτεί στην καρδιά του. Μάλιστα ο Ντούσαν Μπαγεβιτς του έδωσε την ευκαιρία να ενσωματωθεί με την πρώτη ομάδα. 

Ο Ντουσαν Μπάγεβιτς ειναι ενας κυριος που σε κερδιζει με τον σεβασμο του και την προσωπικότητα του δήλωσε χαρακτηριστικά. Έτσι αγωνίστηκε στον Άρη από το 2007 μέχρι το 2009 όταν και αποχώρησε για τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Βέβαια δεν χάνει ευκαιρία να έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης, το οποίο και θεωρεί ένα από τα ομορφότερα γήπεδα στην Ελλάδα. Είναι ευλογία να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Άρη.


Παρακολουθώντας ανελλιπώς και την φετινή πορεία του Άρη, ο Στέφανος μας δήλωσε πως η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Μετά την κοιλιά που έκανε δείχνει να ξανά βρίσκει τα πατήματα της και είναι σίγουρος πως θα πετύχει τον στόχο που έθεσε.

Μετά τον Άρη και την Καλαμαριά αγωνίστηκε σε Δοξα Δραμας, Τρικαλα, Επισκοπή, Μακεδονικό, Τρίγλια, Μουδανιά, Καλλικράτεια, Αγιονέρι, Πιερικό. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Καλλικράτεια με την οποία διεκδικεί την άνοδο στη Γ εθνική. 

Πλέον με την σύντροφό του διατηρεί εδω και δυο χρονια  τουριστικό γραφειο στα Νεα Φλογητά στην Χαλκιδική οπου παρέχουν  υπηρεσίες για τους τουριστες διαμερίσματα εκδρομες κτλ.

Σχόλια