Μαστοράκης: «Πρώτος στην κωλοτούμπα ο Ιβάν»


Ολομέτωπη διαδικτυακή επίθεση κατά του Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε ο Νίκος Μαστοράκης λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους.

Ο δημοσιογράφος, σκηνοθέτης, και ραδιοφωνικός παραγωγός καταλόγισε στον ιδιοκτήτη του Open και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλαγή στάσης προς την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Μαστοράκης στο facebook:

«ΙΒΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ

Πρώτος στην κωλοτούμπα, στρώνει γαλάζιο χαλί στον Κυριάκο και ορθανοίγει το Οpen (που ήδη μπάζει από όλες τις μπάντες) στη Ν.Δ. Οι έχοντες έστω και ίχνος μνήμης, θα θυμούνται τη δήλωση του Τσιπρόφιλου επιχειρηματία ότι ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει πότε πρωθυπουργός. Όμως πίστευε και πως το Open θα γίνει νέο… Mega, πριν του γίνει… Omen.

Aυτός ο φουκαράς που σκορπάει εκατομμύρια, πρέπει να το πάρει απόφαση και να μην ξανακάνει προβλέψεις! Όσο για κωλοτούμπες, έρχονται πλέριες (άλλα και με πλερέζες!). Μπείτε στην ουρά ξεφτίλες και προσκυνήστε, εσείς που πιστεύατε ότι οι μπίζνες σας με τον Ανεγκέφαλο θα κρατούσαν για πάντα».

Παράλληλα ο Μαστοράκης σχολίασε και την απόλυση του Τζώνη Καλημέρη από το Open:

«Απελύθη μεν απο το Open, αλλά είναι τυχερός που δεν κατέβηκε ο Ιβάν με το κουμπούρι να τον διώξει. Ξόδεψε εκατομμύρια που απέδωσαν ψυχία, ενω η μαγκιά, στην τηλεόραση (που δεν την μπορούν πολλοί) ειναι να ξοδευεις ψυχία και να φερνεις εκατομμυρια. 

Με την απόλυση αυτη ο Τζώνης πρεπει να μπει στο Γκινες ως ο άνθρωπος με τις περισσότερες αλλαγές καναλιών στην Ελλάδα. Mega, ΑΝΤ1, Alpha, Star, ΕΡΤ. Μονο ΣΚΑΪ δεν εχει πάει ακομη. Λέτε; Ισως, επειδή το αξίωμα "τίποτα δεν επιτυγχάνει περισσότερο απο την αποτυχία" ισχύει τόσο στην πολιτική όσο και στην τηλεόραση; 

Την εκπαραθύρωση Καλημέρη την ακολουθεί η παρόμοια αλλα πιο chic της Ελλης (η οποια όμως θα δηλώσει οτι απλώς έληξε το συμβόλαιό της) και, οσονούπω, της Μαραγκουδάκη που έχει ήδη αρχίσει να μαζεύει τα προσωπικά της αντικείμενα. Οι φήμες λένε οτι θα πάει στο One του Μαρινάκη, οπότε τον Βαγγέλα θα τον βρει και άλλη μετά ΣΥΡΙΖΑ συμφορά.

Οχι βέβαια οτι το Ιβανοκάναλο, στην κατάντια που ειναι, θα ορθοποδήσει ετσι, εκτός και αν αλλάξουν τον τίτλο για να μη θυμίζει τίποτα απο τη θλιβερή εποχή Καλημέρη-Μαραγκουδάκη. 

Α, και αν κάνει 24ωρη εκπομπή ο Μουτσινάς.»

Σχόλια