Το ταξίδι συνεχίζεται....και θα συνεχιστεί!!!


Ούτε στην Κύπρο θα είναι μόνος του ο Άρης, που θα έχει στο πλευρό του 1500 και πλέον φίλους του. Οι οπαδοί του Άρη θα δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Σάββα Παντελίδη για να συνεχίσουν το Ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην αυριανή αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕ Λεμεσού Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει στη βραδινή προπόνηση , τις τελικές του δοκιμές.

Ο Ντάνιελ Λάρσον έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και θέτει υποψηότητα για το βασικό σχήμα και το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Σ’ αυτή τη περίπτωση ο Ντιγκινί θα αγωνιστεί πίσω από τον Ιντέγε.

Τέλος στο πλευρό του Άρη κυριολεκτικά και μεταφορικά βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο Έλληνας επιχειρηματίας ταξίδεψε στη Λάρνακα και από χτες (30/07) το βράδυ συνοδεύει την αποστολή των κίτρινων, ενώ μαζί βρίσκεται και ο αθλητικός διευθυντής Ντίνος Διαμαντόπουλος.Ο ισχυρός άντρας του Άρη δίνει ώθηση και εμψυχώνει τους παίκτες.


Σχόλια