Αφού τους έσωσαν τώρα δεν πάνε στη συνάντηση

Αφου λοιπόν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν στο σύνολο τους - εκτός από τον Αντώνη Σαμαρά- την τροπολογία για να σωθεί ο ΠΑΟΚ τώρα δεν πάνε στη συνάντηση με τον Α. Σ ΠΑΟΚ.

Μάλιστα από την πλευρά του ΠΑΟΚ παρουσιάζονται ως υπεράνω που δεν θέλουν κρατικές παρεμβάσεις (εδώ γελάμε) αλλά και από μεριά των ΜΜΕ γίνεται προσπάθεια να πειστεί η κοινή γνώμη πως η τροπολογία αφορά και άλλες ομάδες όταν κάνει λίγη ο ξεκάθαρα για πολυιδιοκτησία.!!.

Για να δουμε όμως το ρεπορτάζ:

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από την ΚΟ της ΝΔ, οι βουλευτές της ΝΔ της Α και Β Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος να παραστούν στην αυριανή συγκέντρωση που καλεί ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Η στάση τους εκφράστηκε στη Βουλή με την ψήφιση της τροπολογίας και θα εκφραστεί και με τη στήριξη της προσπάθειας εξυγίανσης στο χώρο του ποδοσφαίρου που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός και απαιτεί όλη η φίλαθλη Ελλάδα.

Σιμόπουλος: To κλίμα είναι τεταμένο, κρίναμε ότι δεν πρέπει να πάμε στη συνάντηση
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ο κ. Σιμόπουλος τόνισε ότι με απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν θα πάνε στη συνάντηση στο PAOK Sports Arena, την οποία συγκαλεί ο ΑΣ ΠΑΟΚ καθώς το κλίμα είναι τεταμένο.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/neas-dimokratias-den-pareyrethoyn-erasitehni-paok

Σχόλια