Καληνύχτα κύριε Μητσοτάκη..


Η σχέση Μητσοτάκη - Ιβάν πέρασε από χίλια κύματα για να φτάσουμε σήμερα στην ψήφιση της τροπολογίας που σώζει τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη από βέβαια υποβιβασμό.

Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη:" Εγώ ευχαριστώ το κόμμα του κ. Τσίπρα επειδή διορθώνει τα προηγούμενα λάθη.”. Για το εξωδικο εις βάρος του κ. Μητσοτάκη, για τον οποίο εκτιμά πως δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, ο κ. Σαββίδης λέει: “Αυτό το πρόσωπο μίλησε προσβλητικά εναντίον μου. Εγώ θεωρώ πως αυτή η επίθεση έγινε χωρίς καμία βάση κι αυτό δεν βελτιώνει τον πρόεδρο του κόμματος ο οποίος επιτρέπει στον εαυτό του να λέει τέτοια πράγματα. Και εδώ εγώ βγάζω το καπέλο στον κ. Τσίπρα. Είδα στο βίντεο την απάντηση του κ. Τσίπρα στο Κοινοβούλιο. Έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται οι πρωθυπουργοί, προστατεύοντας τον οποιονδήποτε επενδυτή”.

Βέβαια στον πρωθυπουργό είχε επιτεθεί και ο γιος του Ιβάν


Βέβαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά τις εξαγγελίες και τις προειδοποιήσεις  του Ιβάν Σαββίδη έγινε πρωθυπουργός.  

Με σημαία του την ισονομία, την αξιοκρατία και την κάθαρση στο ποδόσφαιρο έγινε πρωθυπουργός, έχοντας μάλιστα και αυτοδυναμία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψηφίστηκε από τους οπαδούς όλων των ομάδων που ζητούσαν ισονομία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρόλαυτα είδαν να έρχονται στη Βουλή φωτογραφικές ρυθμίσεις για τον ΠΑΟΚ. 

Συνοδευόμενος μάλιστα και από τον νυν Υφυπουργό Αθλητισμού επισκέφτηκε και το περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ, όπου οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ δώρισαν στον πρωθυπουργό φανέλα του Άρη..







Οι καιροί όμως αλλάζουν και έτσι ήρθε η απόφαση της ΕΕΑ, μετά από καταγγελία του Ολυμπιακού, για την πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα πλην της Ελλάδας, θα εφαρμόζονταν οι νόμοι. Τι λέει ο νόμος. Υποβιβασμός.

Στην Ελλάδα όμως η κυβέρνηση με πρόσχημα την κοινωνική συνοχή φέρνει τροπολογία με την οποία αλλάζει την νομοθεσία και γλυτώνει τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Η τροπολογία μάλιστα ψηφίστηκε ΜΟΝΟ από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Μοναδικός που διαχώρισε τη θέση του και ΔΕΝ ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς. 

Ο πρώην φίλος του ΠΑΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την τροπολογία όπως και η Ελληνική Λύση του λαλίστατου Κυριάκου Βελόπουλου. Αντίθετα ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Μέρα 25 απείχαν ως άλλοι πόντιοι Πιλάτοι.

Και αντί στον ΠΑΟΚ να πουν ευχαριστώ για την σωτηρία τους ζητούν και τα ρέστα και συνεχίζουν να ρίχνουν τα βέλη τους στην κυβέρνηση, την ίδια ώρα που στις υπόλοιπες ομάδες αλλά και όλοι οι φίλαθλοι είναι πυρ και μανία με την ρύθμιση στην ευνοημένη ομάδα του δημοσίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την απόφαση του αυτή κατάφερε να συσπειρώσει όλους τους φιλάθλους εναντίον του.   

Σχόλια