Θλίψη, απογοήτευση

Θλίψη, απογοήτευση, ξενέρωμα.
"Μας έλειψε η φρεσκάδα" είπε ο Ενινγκ & κάπου εκεί θες να τραβήξεις τα μαλλιά που δεν έχεις (για την ώρα)
Για την διαιτησία δεν θα πω κάτι όσο δεν ενοχλεί τον Πρόεδρο της ομάδας, γιατί σίγουρα δεν τον ενοχλεί όταν δεν κάνει την οποιαδήποτε επίσημη κίνηση για αυτό το θέμα (ναι δεν εννοώ τα ΙΝΣΤΑ στορις αξιόλογη αντίδραση)
Οι αλλαγές που έγιναν σήμερα (αναγκαστικές ή τακτικής) επιβεβαίωσαν πως προχωράμε με 11 παίκτες & όσο αντέξουμε, γι'αυτό ελπίζω ο Ιντεγε να μην έπαθε κάτι καθώς ο Ντουρμισαϊ δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον θόρυβο που έγινε εξαιτίας του.
Δημοσιογράφοι της ομάδας για γέλια, όχι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο απλά θεωρώ πως αυτή η φράση είναι πάντα επίκαιρη.
Και να πω ένα παράπονο? Ναι έπαιξαν σκληρά οι της αεκ, παίξε εξίσου σκληρά & αν τιμωρεί τα δικά σου μαρκαρίσματα ενώ αφήνει τα αντίπαλα τότε να παραπονεθείς.
Δεν θα μπορούμε να κρυβόμαστε για πολύ πίσω από την διαιτησία. Ακολουθούν (ελπίζω) πλέι οφ με συνεχόμενα ντερμπι & ημιτελικοί-Τελικός (ελπίζω) Κυπέλλου. Κοίτα τους στα μάτια & ας έχουν καλύτερες ομάδες. Ψυχή ρε.
Όταν χειροκροτάς την ομάδα ενώ χάνει από τον Κλωναρίδη & τον Αλμπάνη ρίχνεις τον πήχη των προσδοκιών. Μάθε να απαιτείς.
ΥΓ: ένα μπράβο στον Αρένα fm του Αρειανού Ντίμη Παπαϊωάννου για τον καθημερινό αγώνα του προκειμένου να μην τιμωρηθεί ο παοκ. Είναι τέτοια η αυταπάρνηση τους για το ποδόσφαιρο της πόλης που μέχρι & τον ΑΡΗ σκοπεύουν να μπλέξουν σε θέματα που έχουν ξεκαθαρίσει τελεσίδικα από την ΕΕΑ.
ΑΡΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

Πηγή: Christos Kotsis

Σχόλια