Σωκράτης Τσουκαλάς: Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η επόμενη μέρα

 


Ο Σωκράτης Τσουκαλάς μιλάει σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Στέφανο Μίντζα. 

Με καριέρα σε ΑΕΚ, Παλέρμο, Πανσερραϊκό, Ασπρόπυργο αλλά και πολλές άλλες ομάδες ο έμπειρος ποδοσφαιριστης αποφάσισε να τερματίσει πρόωρα την καριέρα του λόγω της κατάστασης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον ασχολείται και ως προπονητής στην Κ8 του Ολυμπιακού Λιοσίων θέλοντας να μεταφέρει τις γνώσεις του στα νέα παιδιά 


Σίγουρα έζησε όπως λεει και ο ίδιος όμορφες στιγμές ειδικά με την εθνική ελπίδων. Βέβαια θα μπορούσε να ζήσει ακόμη καλύτερα αν ήταν λίγο πιο τυχερός καθώς είχε όλες τις δυνατότητες. 

Η κατάσταση στο τραγικό ποδοσφαιρο για τον ίδιο είναι τραγική, μιας και ο ίδιος έχασε πολλά χρήματα από αρκετές ομάδες. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξε να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Λιοσίων αλλά και να ασχοληθεί με την προπονητική και όπως δηλώσε με νόημα τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. 


Αναφορικά με το προσωπικό επίπεδο ο ίδιος δηλώνει ευτυχισμένος με την κοπέλα του. Τα πάντα παίζουν ρόλο στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή δηλώσε με νόημα. Μια καλή σχέση σε βοηθάει πολύ. 

Τον ελεύθερο χρόνο του που είναι περιορισμένος. Προτιμά να τον περνα με την κοπέλα του σε σινεμά η θέατρο και ακούγοντας μουσική. 

Σίγουρα ο Σωκράτης έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Σχόλια