Κωνσταντίνος Βασιλείου: Τιμή μου η συμμετοχή στην εθνική Ενόπλων

 

Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων μιλάει στη Πέλλα news. Ο Κωνσταντίνος Βασιλείου υπηρετώντας την στρατιωτική του θητεία είχε την τιμή να αγωνιστεί με το εθνικό μας συγκρότημα σε 4 αγώνες. Στην εθνική Ενόπλων παίζουν ποδοσφαιριστές από τα σώματα ασφαλείας στρατο,πυροσβεστική,αστυνομία


Για την εθνική Ενόπλων 


Την περίοδο αυτή υπηρετούσα στις ένοπλες δυνάμεις και ήταν τεράστια τιμή για μένα που ήμουν μέλος και αρχηγος της εθνικής ενόπλων που έχουν φορέσει αυτή τη φανέλα μεγάλοι αστέρες που άφησαν το στίγμα τους στα ελληνικά γήπεδα.

Με την εθνική παίξαμε 4 αγώνες. Συγκεκριμένα  παίξαμε 2 φιλικά 1 στην Καβάλα και 1 στη Δράμα

Επίσης  παίξαμε 1 στη Σπάρτη με τον Αστέρα Βλαχιώτη και 1 στην έδρα του Αιγάλεω στο Μαυροθαλασσιτης

Μάλιστα τα πρώτα 2 ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα.


Για την ομάδα του


Τώρα αγωνίζομαι στην Προοδευτική φυσικά όλοι τη γνωρίζουν από το πρόσφατο πέρασμα της από τα μεγάλα σαλόνια στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Είναι μια ομάδα η οποία έχει μεγάλη ιστορία με πολλούς φιλάθλους που την αγαπάνε και την υποστηρίζουν.


Για τους στόχους της ομάδος του

Όσον αφορά το αγωνιστικό μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ συνεπείς στις υποχρεώσεις της και με αρκετή οργάνωση που πιστεύω σε λίγα χρόνια θα βρίσκεται εκεί που τις αρμόζει.

Ο στόχος μας είναι πρωταγωνιστικός να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και γιατί όχι αν μπορέσουμε να αλλάξουμε κατηγορία και από φέτος. Καλώς εχόντων των πραγμάτων γιατί διανύουμε μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση με τον κορονοιο που δυστυχώς θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα σε αρκετές ομάδες αλλά εμείς πρέπει να πειθαρχήσουμε για το καλό της δημόσιας υγείας όσο πίσω και να μας πηγαίνει.


Περισσότερα στο pellanews.gr 

Σχόλια