Δίνει απαντήσεις ο πρόεδρος

 


O πρόεδρος του Άρη είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο τιμόνι της ομάδος πως ξέρει να βγάζει το κάρο από τη λάσπη. Όπως έκανε το καλοκαίρι μετά τον αποκλεισμό από το Europa League έτσι και τώρα ο Θόδωρος Καρυπίδης παίρνει την κατάσταση πάνω του και πάει ολοταχώς για την απόκτηση ενός φορ που θα κάνει την διαφορά.


Ήδη από χθες Τρίτη, ακούγεται το όνομα του Κώστα Μητρογλου. Ο Μητρογκολ όπως λέγεται είναι ένας επιθετικός που μπορεί να δώσει λύση στον Άρη αλλά και να γεμίσει με ενθουσιασμό τους φιλάθλους της ομάδος.

Μάλιστα αν τελικά ο Μητρογλου αποκτηθεί ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αποδείξει για άλλη μια φορά πως έχει και τον τρόπο αλλά και την οικονομική δυνατότητα να κάνει δικό του όποιον επιθυμεί. Παράλληλα όμως θα διαψεύσει και όσους υποτιμούν τον πρόεδρο λέγοντας πως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να δώσει 700 χιλ ευρώ για ένα συμβόλαιο. 

Ο νεαρος Μακεδονας επιχειρηματίας έχει και την άνεση και τη δυνατότητα να πάει την ομάδα ψηλά, διαψεύδοντας ακόμη και φωνές εντός του Άρη που υποτιμούν τις οικονομικές του δυνατότητες.


Εκτός από τον Μητρογλου όμως στη λίστα του Άρη βρίσκεται και ο Μπροραλες. 

Σχόλια