Τι να πεις;

 


Δύο ήττες με το ίδιο σκορ. Δύο ήττες με 0-1 μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης και από τη 2η θέση η ομάδα βρέθηκε στην 4η.

Το δυσάρεστο και το σπαστικό της όλης ιστορίας είναι πως πάλι έβγαλαν γλώσσα οι πρωταθλητές των Πρεσπών, αυτοί που έπρεπε να έρθει ο Γενάρης για να περάσουν τον Άρη στην βαθμολογία. 

Και αν η ήττα από την ΑΕΚ ήταν εν μέρει δίκαια η σημερινή μας πληγώσε πιο πολύ.

Μας πλήρωσε γιατί η ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες και έδειξε ανικανότητα στο σκοράρισμα. Η ομάδα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και πρέπει να βρεθούν λύσεις. Δεν ξέρουμε το πως και δεν μας αφορά κιόλας διότι υπάρχουν οι αρμόδιοι και οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος. Όπως έγραψε ο Μάνος Χατζακης ο Μπεν θα ήταν ιδανική λύση. 



 Πάμε τώρα στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος χάρη στον Διουδη. 

Ο Σωκράτης Διουδης ως επαγγελματίας έκανε την δουλειά του, για αυτό που πληρώνεται να κάνει. Δυστυχώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ρομαντισμοι. Βέβαια όπως είπε ο ίδιος στο παρελθόν έχει φερθεί με σεβασμό στην ομάδα κάτι που είναι αλήθεια. Όμως και ο Άρης του έδωσε την ευκαιρία να ανέβει.


Όσο για τον Μάντζιο. Ο κοουτς του Άρη είναι αυτός που έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι. Αυτός είναι που θα βρει λύση στο αγωνιστικό αδιέξοδο, είναι αυτός που πρέπει να σταματήσει τον κατήφορο του Β γύρου. 

Σχόλια