Νίκος Τάσσος: Αξια δεύτερος ο Άρης


 

Στο aris fan news μίλησε ο Νίκος Τάσσος. Ο γνωστός γυμναστής σχολίασε την πορεία του Άρη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Ο ΑΡΗΣ κατέκτησε δίκαια τη δεύτερη θέση;


Άξια ο ΑΡΗΣ τερμάτισε δεύτερος και είμαι σίγουρος θα μείνει εκεί και μετά το τέλος των play off.Έκανε πορεία πρωταθλητισμού σ’ όλο το πρωτάθλημα και διαχειρίστηκε πολύ καλά την κοιλιά που έκανε δικαιολογημένα τον Ιανουάριο.


Ποια η διαφορά της περσινής ομάδας με τη φετινή;


Σίγουρα ο προπονητής.Από εκεί και πέρα η μεγάλη διαφορά είναι το βάθος πάγκου,η ετοιμότητα και η όρεξη όλων των παιχτών είτε παίζουν βασικοί είτε αλλαγή.Σ’ όλες τις θέσεις πλέον υπάρχουν σίγουρα δύο ισάξιοι παίχτες και σε πολλές θέσεις και τρεις.



Τι σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση φέτος στην ομάδα;


Η πολύ καλη φυσική κατάσταση της ομάδας.Σε πολλά ματς πίεζε σε σημείο να σκάει τον αντίπαλο όπως το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.Μη ξεχνάμε ότι ο ΑΡΗΣ τελείωσε τέλη Ιουλίου τις υποχρεώσεις του,ξεκίνησε σχεδόν αμέσως προετοιμασία και παίζει ασταμάτητα παιχνίδια.Άξιο θαυμασμού είναι επίσης οι ελάχιστοι έως μηδενικοί τραυματισμοί.Έπειτα το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παιχτών.Και το βλέπουμε και το μαθαίνω κατ’ ιδίαν από τα παιδιά όταν μιλάμε.Το καλό κλίμα επίσης μεταξύ διοίκησης και παιχτών.Επιτέλους ο ΑΡΗΣ έχει μια ισχυρή διοίκηση και δεν πορεύεται μόνος.Τέλος τρομερή εντύπωση μου έχει κάνει η καλή διαχείριση της κακής ψυχολογίας και πως μεταμορφώνεται η ομάδα προς το καλύτερο μετά από δύσκολους αποκλεισμούς.Όπως μετά τον αποκλεισμό με την Κόλος Κοβαλίβκα,τον ημιτελικό κυπέλλου, δείχνοντας χαρακτήρα στην Τούμπα ομάδας που έχει βαριά φανέλα.



Σχόλια